Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Lina Tef Andrzej . Łukasz Ch (3208 niezalogowanych)
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
pANDA KOLEGO JESLI MYŚLISZ ŻE UZYWAJĄC SŁOWNIKA WYRAZÓW OBCYCH MNIE ZASKOCZYSZ TO JESTEŚ W BŁEDZIE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
NAWZAJEM.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
. tylko jeśli znasz bilanse to sprawdz sobie jakie Owsiak pobiera za to wynagrodzenie żeby wstawić swój jąkający łeb w telewizji..

podalem ci linki do pdf z podsumowaniem roku rachunkowego
co stoi na przeszkodzie tobie zeby je poznac ,ze wypisujesz takie bzdury jak wyzej
masz podane linki do strony gdzie sa wszystkie bilanse od roku 2007

wskaz mi pozycje na 60% wplywow
i gdzie sie znajduje wynagrodzenie Owsiaka
bo On biedaczysko po 8 godzin dziennie sklada witraze we wlasnym warsztacie

chyba jednak masz dwa poziomy nizsze wyksztalcenie niz ja
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KGGAP napisał:
wIEM ŻE JESTEM INTELIGETNĄ OSOBĄ INIE MUSISZ MI TEGO MÓWIĆ....

Nic na świecie nie zostało tak sprawiedliwie rozdzielone jak rozum: każdy uważa, że otrzymał dostateczną porcję. Jacques Tati.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
W delikatny sposób ze mnie szydzisz.. nie myśl że sie nie zorientowałam... Prawożądni obywatele składaja tak samo donosy na inne organizacje... AmberGold tez prowadzony legalnie... wiedziały o tym głowy panstwa a nikt nie złorzył jakoś doniesienia... A przedlądając wasz bilans nie znalazłam żadnego wiarugodnego podpisu ani pieczątki..s2.wosp.org.pl/uploaded/files/files/Bila...acji%20za%202011.pdf
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KGGAP napisał:
[quote[b]]W delikatny sposób ze mnie szydzisz.. [/b]nie myśl że sie nie zorientowałam... Prawożądni obywatele składaja tak samo donosy na inne organizacje... AmberGold tez prowadzony legalnie... wiedziały o tym głowy panstwa a nikt nie złorzył jakoś doniesienia... A przedlądając wasz bilans nie znalazłam żadnego wiarugodnego podpisu ani pieczątki..s2.wosp.org.pl/uploaded/files/files/Bila...acji%20za%202011.pdf[/quote]

Eee nie moze to byc! Przeciez jestes" inteligetna" To przeciez bezzasadne by szydzic z kogos, kto domaga sie pieczeci...a najlepiej siedmiu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
A przedlądając wasz bilans nie znalazłam żadnego wiarugodnego podpisu ani pieczątki.
a 60% znalazlas ?
ile wziol Owsiak
pokaz swiuj bilans caritasu ajwaj

moze poczytaj o dokumentach elektronicznych i ustawe o rachunkowosci
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
Dokument elektroniczny nie wymaga potwierdzenia.. wiem to... nie martw sie... ale to nie zmienia faktu że pokazać można jedno a być może drugie... i nie zmieniłam zdania wobec Pana Jurka a podkreślam jeszcze raz że nie mam nic przeciwko WOŚP...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
zdanie sobie mozesz miec
ale nie udzielaj sie wiecej bo sobie narobisz klopotow nie ma zadnych podstaw do wyciagania wnioskow zgodnych z twoim zdaniem

moze lepij pisz ze Owsiak to pedal wtedy nikt cie nie bedzie atakowal
po pierwsze pedalstwo jest modne
po drugie zawesze mozesz powiedziec ze
nosi czerwone spodnie
rozowe okulary
i ma kolczyk w lewym uchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
TAK SOBIE TŁUMACZ!!!!!!!
NIe bede kogoś nazywać pedałem bo nie wiem czy nim jest a dwa żę to nie kulturalnie... Mówi się gej.. A do gejów nic nie mam więc też nie obrażam niech sobie żyją jak i inni ludzie.. A co kłopotów to będą moje kłopoty nie twoje więc czym sie przejmujesz.. Ja sie przynajmniej nie boję czegoś powiedzieć jak co nie którzy.. no ale...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok